Visst kan man grilla den i skivor eller tillreda den i ugnen men få saker slår en helgrillad styckdetalj som legat något timme eller mer på indirekt grillning
Vi delade på olika smårätter bland annat tonfiskcarpaccio, grillad bläckfisk, friterad fisk och grillspett samt avslutade med en grillmix som vi knappt fick plats i magen
Vi föredrar den grillad Medium - medium/rare. Vår nya favorit för i år är att grilla Picanha, detta är en stycknings detalj som är populär i Brasilien (locket på rostbiffen, stek med en ordentlig fettkappa
Picanha med grillade potatisar. Grillad kycklingfilé med parmaskinka och mozzarella 1895 kronor på AG. Allt om Stockholm skriver om kobeköttet som serveras på restaurang AG hos Johan Jureskog
Picanha med potatisrosor och grillad spetskål med skirat smör och habanero salt. Tigerräkor och pilgrimsmusslor grillade ihop med vitlök, schalottenlök och chili detta skall ha legat och dragit sig en stund i vitvin
Jag grillade secreto, ibericoracks, ibericokarré, flapsteak, picanha, entrecote och massor av andra grejer till folk som är vana att äta grillkorv och andra enklare grejer
Maddzan Lindblad 2 st picanha , à 540 gram, eller flankstek. TIPS. Vill du så kan du marinera köttet några timmar innan med en skvätt soja, en skvätt olivolja, en pressad vitlöksklyfta, färska, hackade örter och salt och svartpeppar
Jag hade tänkt köpa årets trendstyckdetalj dvs flankstek, nu hittade jag inte det på Willys i Åkersberga däremot hittade jag Picanha, "Brasilianarnas favoritkött"