Till fisken blev det grilladPakChoi med parmesan. På kvällarna grillade vi gott, som vanligt. PakChoi är en asiatisk kålsort, som passar utmärkt till grillning
Mycket frukt och låg strävhet gör att detta vin går att drickas som den är men även för den som föredrar ett glas rött till den grillade karrén med chilihetta
GrilladPakChoi. Ni vet den där typiska smaken som tunnbröd har. Det är bland annat en kombinaton av fänkål, anis och kummin - och det är precis vad som ingår i Santa Marias Brödkryddor som ni kan hitta i kryddhyllan i nästan alla affärer
En grillad köttbit passar väl till de mustiga men fräscha smakerna. Stek pakchoien i ett annat järn, så du har kontroll över den och svampen, tills den byter färg till mörkgrön men är fortfarande spänstig i konsistensen
Skär pakchoi och broccoli i mindre bitar. Tillsätt pakchoi och häll på dressingen. Grillad tonfisk med varm sallad 4 port. 4 huvuden pakchoi. 4 huvuden pakchoi
400 g kycklinglårfilé, reko ekologisk, gärna med skinn 4 pakchoi sesamfrön. Till servering3-4 pakchoi 4 port havreris färsk koriander rostade sesamfrön
Dela pakchoien i fyra delar och woka snabbt i olja. Lägg på rödkål, pakchoi, halloumi, gurka, strimla omelett, avokado i bitar, edamamebönor, mango i bitar, laxrom
Istället för att skiva upp i skivor bankade vi ut den, kryddade med salt, nymald svartpeppar och penslade med lite olivolja och grillade den så att den var medium raw inuti