Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
I lördags så grillade vi oxfilé och åt massa gott till, sen hade Björn fått med sig mjöd hem från Lördags airsoft spel från en kille han brukar spela med som vi fick testa
Helgrilladoxfilé, kycklinglårfiléer, revbensspjäll, korv och baconlindad sparris. Kycklinglårfiléerna lät jag marinera några timmar i Adams rib rubb sedan trädde jag upp dem på grillspett och grillade tillsammans med alla korvar
Då serverades tunna skivor av grillad ryggbiff ovanpå rosésallad och med stora drivor parmesan på. Tagliata4 portioner600-800 g oxfilé, ryggbiff eller entrecôte. 2 st spansk peppar5 salladslökar1 rejält knippe basilika1 rejält knippe bladpersilja0,75 dl olivolja, extra virgin2 msk balsamvinägerparmesanost i flagor/tunna skivorsalt, pepparKärna ur chilin och strimla den tunt. 600-800 g oxfilé, ryggbiff eller entrecôte. 1 rejält knippe basilika