Marinaden nedan är även god till fläskkarré eller annat fläskkött som du vill grilla. Vi serverade med revbensspjäll, ett gäng goda grillade korvar, variationer av senap och inlagd lök
Linnea Swärd 700 g Fläskkarré. 1. Tillbehör. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skala och klyfta potatisen. Lägg potatisklyftorna på en plåt och ringla över olja
Tillsätt fläskkarrén och vänd runt marinaden så att den täcker köttet runt om. Fläskkarré behövs dock ej marineras länge utan kan såklart grillas direkt
-) Tycker det är himla kul att köra långgrillning dvs låg temp under flera timmar men något som jag tycker är otroligt gott och som bara tar några minuter på grillen är grilladfläskkarré
Sätt ugnen på 225°. Dela eller klyfta potatisen och lägg på en ugnsplåt. Vänd runt i olja och salt. Rosta i mitten av ugnen tills den är gyllene, ca 25 min
Servera fläskkarrén med den rostade potatisen, såsen och salladen. 4 bitar fläskkarré. 11 msk olivoljaBlanda en marinad till fläskkarrén av rosmarin, timjan, salvia, rapsolja, kinesisk soja, ketjap manis och svartpeppar. Grilla fläskkarrébitarna ca 5 minuter på varje sida tills de fått färg och är genomstekta
Jag börjar med det här inlägget med bild på den färdiga rätten och ett recept på såsen som jag hade till, sen ett inlägg på fläskkarrén och ett på grönsakerna