Det är verkligen ljuvliga sommarkvällar nu i augusti. Inte sådär tryckande kvavt och varmt utan ljumma vindar utan flugor och mygg – helt perfekt tycker jag
Servera kotletterna till en god tomatsallad med fetaost, gurka och salladslök (ev salt o peppar). Här kommer ett recept på goda chilimarinerade benfria kotletter som är toppen att grilla
Lite sallad och fetaost blev det också till. I fredags så stod det grillning på schemat igen. Väldigt enkelt denna gången men också väldigt gott nämligen lammspett
Så det fick bli en kycklingsallad med färdiggrillad kyckling, för ärligt talat – den utklassar nästintill all kyckling som tillagas själv – serverat med en mix av godsaker och toppat med fetaost, pistagenötter och marinerade polkabetor
Toppa med smulad fetaost och hackad persilja. rapsolja svartpepparflingsalt 2st bakpotatisar 2st sötpotatisar3st palsernackor3st morötter 4st vitlöksklyftor, hela med skal 150g fetaost persilja. 150g fetaost
Lite pommes och vanlig sallad med fetaost hade vi också till. Igår grillade vi kycklingfilé. Vi brukar inte använda termometer när vi grillad kycklingfilé utan kör mer på känsla och skär lite i den innan vi tar den från grillen för att vara helt säkra på att den är klar igenom
Vi fick några stycken, som vi sen grillade. Servera som en Grekisk Meze, plocktallrik med Romansallad, kokta Ägghalvor, Kalamataoliver, Avocado, Paprika, Cocktailtomater och Fetaost
Ringla över olivolja och smula över fetaost. 12 st kalamataoliver, 3 msk olivolja, 2 st paprika, 4 st vitlöksklyfta, 100 gram fetaost, 1 st zucchini, 4 st tomater, 1 st rödlök, 1 tsk örtkryddor, torkade, t. 100 gram fetaost