Grillad makrill recept

Grillad makrill med färskpotatis & dillmajonnäs

Pinfärsk makrill hör sommaren till här ute på västkusten. Att grilla makrill är enkelt och gott. Och färskare makrill än så här går det nog inte att få, båten kom in klockan 11 och 11. Grilladmakrill med färskpotatis och dillmajonnäs till 4 personer. 8 färska makrillar. 8 färska makrillar
Grillad makrill med kapriscitronette

Grillad makrill med kapriscitronette

Pressa ev över den grillade citronen. Salta makrillen ordentligt på den skinnfria sidan. Grilla makrillen hårt med skinnsidan nedåt först
Grillad makrill med potatis och äppelsallad

Grillad makrill med potatis och äppelsallad

Servera de grillademakrillarna med potatissalladen. Pensla makrillarna med soja och citronsaft. Grilla makrillarna på medelvärme cirka 10 minuter på varje sida. 4 makrillar (400-450 gram hel makrill per portion)
Grillad Makrill med dill och pepparrot och senapssås

Grillad Makrill med dill och pepparrot och senapssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 4 st Makrillfiléer med skinn , (à 150 g) 4 st rödlökar 3 msk olivolja 3 droppe(ar) TABASCO® Original Pepparsås 0 odefinierad salt 2 msk pepparrot, färsk , riven 0,5 kruka(or) dill 0 peppar Senapssås 2 dl smetana 2 msk Grey Poupon Dijonsenap 1 tsk TABASCO® Chipotle Pepparsås 0,5 msk honung 0 odefinierad salt Tillbehör 0 odefinierad färskpotatis 0 odefinierad citron(er) Köp receptet
Grillad makrill i tomatsås

Grillad makrill i tomatsås

2 hela färska makrillar. salt och svartpeppar ur kvarn. 1 liten citron. 2 vitlöksklyftor. 2–3 kvistar färsk timjan
Grillad makrill provencale

Grillad makrill provencale

Pensla makrillen med olivolja. 1 rensad och sköljd makrill per portion. Snitta den – salta och peppra utanpå och inuti i god tid