Grillad makrill rödlök recept

Grillad Makrill med dill och pepparrot och senapssås

Grillad Makrill med dill och pepparrot och senapssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 4 st Makrillfiléer med skinn , (à 150 g) 4 st rödlökar 3 msk olivolja 3 droppe(ar) TABASCO® Original Pepparsås 0 odefinierad salt 2 msk pepparrot, färsk , riven 0,5 kruka(or) dill 0 peppar Senapssås 2 dl smetana 2 msk Grey Poupon Dijonsenap 1 tsk TABASCO® Chipotle Pepparsås 0,5 msk honung 0 odefinierad salt Tillbehör 0 odefinierad färskpotatis 0 odefinierad citron(er) Köp receptet
Grillad makrill provencale

Grillad makrill provencale

Lägg i vitlöken, rödlök, citronskal och fänkål. Pensla makrillen med olivolja. 1 rensad och sköljd makrill per portion. 6 vitlöksklyftor, 1 dl olivolja, 2 stora rödlökar skalade och skurna i stora klyftor, det yttersta av skalet i strimlor samt saften från 1 citron, 1 fänkål skuren i strimlor, salt och peppar efter smak, lite strösocker, 2 tomater urkärnade och skurna i klyftor, 1 msk kapris, 6 sardellfiléer i bitar, 1 kvist grovt skuren rosmarin, 2 kvistar grovt skuren timjan, 1 msk torkad dragon. 2 stora rödlökar
Grillad makrill provencale

Grillad makrill provencale

4 4 rensade och sköljda makrillar Fänkålsröra 6 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 2 stora rödlökar skalade och skurna i stora klyftor det yttersta av skalet i strimlor samt saften 1 citron 1 fänkål skuren i strimlor salt och nymalen peppar efter smak lite strösocker 1 kvist färsk grovskuren rosmarin 2 kvistar färsk grovskurna timjan 1 msk färska, grovskurna dragonblad 4 stora tomater skållade och skalade, urkärnade och skurna i 1/4-delar 1 msk grovskuren kapris (antingen bär eller vanlig kapris) 6 grovskurna sardellfiléer salt och nymalen peppar efter smak Lägg till i inköpslistan
Dukans LCHP  Onsdag 9 mars

Dukans LCHP Onsdag 9 mars

Grillad nötfärsbiff med stekt ägg keso med rödlök ,chiliflakes och krasse. Äggröra med musslor och rökt makrill
Rabarber.

Rabarber.

Tänkte bjuda på en chutney & ett kryddsmör, de båda funkar fint till en grillad köttbit men är även grym till en nystekta makrillen & de grillade grönsakerna
Fiskburgare

Fiskburgare

Sista semesterdagen och mannen bjuder på grilladmakrill och jordgubbar. kaviar och rödlök. rödlök. 1 msk mycket finhackad rödlök. 1 msk mycket finhackad rödlök
Matsedel vecka 26

Matsedel vecka 26

Tisdag - Dragonfilé med grillad zucchini och mango salsa. Måndag - Pasta med makrill i tomatsås. Lördag - Lammfärsburgare med balsam-karamelliserad rödlök
Veckans recept, Skövde nyheter.

Veckans recept, Skövde nyheter.

För mig är makrill en riktig sommarfisk. Stek makrillen i rejält med smör, salta & peppra. 4 makrillfiléer. 4-6 färska små rödlökar. Uncategorized 4 makrillfiléer. 4-6 färska små rödlökar
Makrill

Makrill

Jag serverade makrillen med grillad sparris och falsk, grön couscous med fetaost. Jag gillar grillade, hela fiskar som man inte vet vad de heter… Vi dricker alltid Retsina till fisk i Grekland
Krämig potatissallad till grillad eller rökt fisk

Krämig potatissallad till grillad eller rökt fisk

Personligen gillar jag den bäst till varmrökt makrill eller lax och då blir det en väldigt snabb och lättlagad rätt som smakar mycket och som fungerar som en god bjudlunch eller en lat semestermiddag
Matig pastasallad

Matig pastasallad

½ grillad kyckling eller lite stekt fisk. Makrill eller sardiner i tomatsås eller. Lägg i rödlök, persilja och äpple
Åsas tisdagslax

Åsas tisdagslax

Marias sallad med rökt makrill och vitlöksdressing. Woka under tiden vitkål och rödlök i olja. Rökt makrill Kokt ägg Gurka Tomat Oliver Rödbetsgroddar En bit
Fläskkotlett, broccoli, fetaost och olivolja

Fläskkotlett, broccoli, fetaost och olivolja

Marias sallad med rökt makrill och vitlöksdressing. Woka under tiden vitkål och rödlök i olja. Rökt makrill Kokt ägg Gurka Tomat Oliver Rödbetsgroddar En bit
Elsas Skafferi: Örttäcke till påskalammet

Elsas Skafferi: Örttäcke till påskalammet

Marias sallad med rökt makrill och vitlöksdressing. Woka under tiden vitkål och rödlök i olja. Rökt makrill Kokt ägg Gurka Tomat Oliver Rödbetsgroddar En bit

Nässelpesto med mandel

Marias sallad med rökt makrill och vitlöksdressing. Woka under tiden vitkål och rödlök i olja. Rökt makrill Kokt ägg Gurka Tomat Oliver Rödbetsgroddar En bit