Grovmald senap, äpple och purjolök ger en smak som passar lika bra till en god, grillad korv som till varmrökt lax - eller då, som i vårt fall, rökt makrill
På sommaren blir det förstås makrill, eftersom både Lars och svärfar fiskar själva. Jag måste motvilligt erkänna att jag är ruskigt dålig på att laga fisk, eller annan fisk än lax i alla fall
Sista semesterdagen och mannen bjuder på grilladmakrill och jordgubbar. När man lagar fiskburgare tycker jag det fungerar det bäst med fisk som innehåller bindemedel, som till exempel lax, gädda och torsk
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Konstigt, grillad fisk är ju så gott men det är den bistra sanningen. Hur mycket jag än älskar lax, röding, böckling, torsk, sardiner, makrill etc äter vi det tyvärr lite för sällan
Grillad kyckling med ost/bönsallad…. Ägg, smör, bönor, makrill till brunch…. Häromdagen stekte jag bönorna med strimlad lök och bacon, det blev ett gott tillbehör till en sallad med viltfångad lax