Så här gör du Pensla makrillen med olja. Strimla löken och stek den i oljan med spenaten. Grilla makrillen med skinnsidan neråt först, salta och peppra
Så här gör du Pensla makrillen med olja. Strimla löken och stek den i oljan med spenaten. Grilla makrillen med skinnsidan neråt först, salta och peppra
På sommaren blir det förstås makrill, eftersom både Lars och svärfar fiskar själva. Fänkål Hade även lite vitlökssmör i kylskåpet, och vem gillar inte vitlökssmör liksom
Rökt makrill med rödbetor och pepparrot. Ansa och skiva purjolöken. Skala och hacka löken. 10 cm purjolök. 1 gul lök. Ugnsbakad fisk med grillad paprika och citron (7). FISK OCH SKALDJUR, GLUTENFRITT bladspenat, citron, fisk, glutenfritt, kolja, pinjenötter, purjolök, recept 4 portioner kolja. 10 cm purjolök. 1 gul lök
Tänkte bjuda på en chutney & ett kryddsmör, de båda funkar fint till en grillad köttbit men är även grym till en nystekta makrillen & de grillade grönsakerna
De grönsaker som jag grillade var aubergine, olika färger av paprika samt gul lök. När vi under frukosten diskuterade vad de båda kände för att äta så längtade mannen efter en grillad köttbit och sonen ville ha korvstroganoff
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Makrillarna fick hamna i en god macka som bestod av ciabattabröd ifrån Pågen (som var med i paketet jag fick häromdagen), majonäs, plocksallat, färsk röd lök och grilladmakrill
För mig är makrill en riktig sommarfisk. Gräslök. Stek makrillen i rejält med smör, salta & peppra. Dela tomaterna på mitten, skala & dela löken i grova bitar