Grillad makrill fisk recept

Grillad Makrill med dill och pepparrot och senapssås

Grillad Makrill med dill och pepparrot och senapssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 4 st Makrillfiléer med skinn , (à 150 g) 4 st rödlökar 3 msk olivolja 3 droppe(ar) TABASCO® Original Pepparsås 0 odefinierad salt 2 msk pepparrot, färsk , riven 0,5 kruka(or) dill 0 peppar Senapssås 2 dl smetana 2 msk Grey Poupon Dijonsenap 1 tsk TABASCO® Chipotle Pepparsås 0,5 msk honung 0 odefinierad salt Tillbehör 0 odefinierad färskpotatis 0 odefinierad citron(er) Köp receptet
Grillad makrill provencale

Grillad makrill provencale

Fisken skall få ordentlig färg på båda sidor. Pensla makrillen med olivolja. Man kan naturligtvis filéea fisken innan man grillar den om man så vill, men vi tycker bäst om att grilla hel fisk
Fisk med grönt täcke och citronsås

Fisk med grönt täcke och citronsås

Rökt makrill med rödbetor och pepparrot. Vi äter för lite fisk. Egentligen har jag inget att skylla på för barnen äter all fisk som jag ställer fram på bordet
Grillade makrillfiléer med kall sås

Grillade makrillfiléer med kall sås

Makrill är en fet fisk som gör sig bra på grillen. Skölj makrillfiléerna och snitta skinnet. 4 makrillfiléer. 4 makrillfiléer saften av ½ citron
Fisk igen!

Fisk igen!

Idag blev det helgrillad/röktmakrill. Fisk igen. Jag är inget stort fan av vitt vin men ikväll drack vi en favorit till fisk
TORSKRYGG I FOLIE MED FÄNKÅL, TOMATER OCH CITRON

TORSKRYGG I FOLIE MED FÄNKÅL, TOMATER OCH CITRON

På sommaren blir det förstås makrill, eftersom både Lars och svärfar fiskar själva. Jag måste motvilligt erkänna att jag är ruskigt dålig på att laga fisk, eller annan fisk än lax i alla fall
Om det hade varit makrillsäsong

Om det hade varit makrillsäsong

Ofta glömmer jag att nämna makrill, när jag skriver om mina fiskfavoriter. Jag vill nämligen rekommendera smaksättningen till lite fetare fisksorter, och jag är helt övertygad om att den goda såsen fungerar lika bra til dessa fisksorter

LCHF lax nyttigt och gott

Genom att käka lax och andra feta fiskar som ål eller makrill för man hjärna, kärlen och synen att fungera mycket bättre
Receptregister

Receptregister

Mitt eget blue Hawaii (fyllda grilladebläckfiskar). Stekt eller grillad polenta (vegan). Rökt makrill med avokadomousse och färskpotatis

En härlig grillkväll och Chimichurrisås

När vi under frukosten diskuterade vad de båda kände för att äta så längtade mannen efter en grillad köttbit och sonen ville ha korvstroganoff