Lägg dem i en bunke med och täck med vatten. Servera de hela grillade fiskarna på fat med citronklyftor samt kokt potatis, gräslökshollandaise och tomat- samt grönsallad
Sista semesterdagen och mannen bjuder på grilladmakrill och jordgubbar. Vi valde båda stekt torsk med skirat smör, hackat ägg, riven pepparrot, handskalade räkor och kokt potatis
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Mitt eget blue Hawaii (fyllda grillade bläckfiskar). Rökt makrill med avokadomousse och färskpotatis. (det blir ganska långt att skrolla ner nu då det här inlägget var så långt
Mitt eget blue Hawaii (fyllda grillade bläckfiskar). Rökt makrill med avokadomousse och färskpotatis. Då kommer en liten ruta fram längst ner, där det står äldre”inlägg”, tryck på den så kommer du vidare, osv osv
Vi bar med oss både torkade och färska ägg, kokosmjölk på burk (vi vill inte använda konstiga mjölkpulver och vi fick inte tag på något bra kokosmjölkpulver vilket ska finnas), bönor och makrill