t vin. Ingredients800 gr Laxfilé utan skin (Tärnade i cm stora tärningar)3 st Tomater (fintärnade)1 st Gul lök (hackad)2 st Vitlöks klyftor (hackad)1 cm Röd chili (hackad)2 tsk Muscavado socker3 dl Vitt vin1 dl Vatten3 st Oregano kvistar150 gr Grillad tomat (i bitar)1 tsk Maizena8 dl Vatten1 st Grönsaks buljongtärning 2 dl Långkorningt ris2 dl QuinoaSaltSvart pepparMethodStep 1Sätt på på vattnet med buljongtärningen, när det kokar upp lägg i ris och quinoa. Step 4Slå på vinet och vattnet låt det puttra i 5 minuter, red av med maizenan utrörd i lite vatten lite åtgången tills såsen fått rätt konsistens smaka av med salt och svart pepparStep 5Lägg i laxen och paprikan ovanpå såsen, lägg på ett lock och stäng av värmen låt det stå i några minuter tills laxen är klar
Tillsätt vin, buljong och grädde. 2 dl vitt vin. Mixa laxen först med saltet, sedan med ägg, soltorkad tomat, basilika, pinjenötter och grädde till en slät och fin konsistens
Olivolja, vinäger, vitlök, salt & peppar. Den blir smakrik och saftig, dessutom är den lättgrillad. Gör en vinägrett med olivolja, vinäger, pressad vitlök, salt & peppar
Skär laxfile i kuber. Häll i vin, grädde, vatten, fond och senap i en kastrull. Lax i ugn med squash, grillad paprika och tomat (4 port). 500 g laxfilé (eller 3 laxfileer). 100 g röd grillad paprika (strimlad). 1/2 dl vitt vin. 3 laxfileer. 100 g röd grillad paprika. 1/2 dl vitt vin
Vi är ju som sagt var fem matbloggare som har lagat tre påskrecept var och du kan hitta alla våra recept på tävlingssidan, där du också kan tävla och vinna en Kitchen Aid