Jag fick utmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igång direkt, resultatet vart två tillbehör en krämig sås och krispiga chips som serverades till en läckert grillad lax
Servera laxen med remouladen, kokt potatis, sockerärter och grilladcitron. Citronglaze. Blanda med socker, vatten, citronsaft, timjan och salt i en kastrull
800 g laxfilé, i bit. 1Potatissallad900 g färskpotatis 1 dl olivolja 1 citron, rivet skal och saft 1 knippe färsk persilja, hackad 1 knippe gräslök, hackad 1 citron, i halvor 300 g grön sparris (gärna lite tjockare) olivolja salt peppar
ca 800 g laxfilé med skinn, i bit 75 g smör 2 klyftor vitlök 0,5 dl flytande honung 1 citron, finrivet skal och saft 0,5 kruka färsk koriander, finhackad 1 röd chilifrukt, urkärnad och finhackad 1 msk japansk soja salt peppar 3 citroner, halverade