Parmesansås. GRILLADLAX MED HET OSTSÅS. Testade förra veckan på att grilla lax som fått ligga i en japanskt inspirerad marinad, som jag hittat receptet på från Matklubben och det blev vansinnigt gott
Det är väldigt praktiskt att vispa vitorna med parmesan och göra aioli på gulorna. Till kvällsmat blev det som sagt grilladlax och till det gratinerat ris
Bred på mackan, kexet eller ha som tillbehör till exempelvis kött, lax eller kyckling. Blanda paprika + lite av oljan från burken, parmesan med philadelphiaosten och krydda med oregano, flingsalt och peppar
Hyvla ner parmesan, cirka en deciliter, och klicka i två stora matskedar creme fraiche. Idag blev det två sorters rubbing och till laxen blev det fyllda bakpotatisar, grillade tomater och sparrisar, samt squash
Visst lax är god och mycket nyttig. Genom att käka lax och andra feta fiskar som ål eller makrill för man hjärna, kärlen och synen att fungera mycket bättre
Till åt vi grillad sparris, en favorit som passar till både fisk och kött. Blanda creme fraiche, philadelphiaost, sambal oelek, riven parmesan och hackad persilja, smaka av med salt och peppar
Marinad till grilladlax med vitlök. Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Guacamole med dill. 5 Min. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök