IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Lägg den på grillen med skinnsidan nedåt (vi valde att grilla på folie, men det är intenödvändigt). Igårgrilladevi en hel laxbit som vi penslade med en väldigt god glaze
Lägg ifolie och håll varmt. Lax är aldrig fel. Lägg den varma laxen ovanpå. Med enkla medel blir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanliglördagseftermiddag
Fördela tärningarnamitt på foliearken. Servera laxen med limesmöret, potatisknyten och grillad majs. Pensla laxfilen med olja och ringla över limesaften
Lägg folie på grillgallret och laxen på folien. Men laxen skulle klara lite högre smaksättning, så nästa gång jag ger mig på den här fisken tror jag den får ligga och marinera en timmeinnan den hamnar på grillen
Går minstlika bra med lax om du föredrar det. Lägg ut fyra stora folieark på köksbänken. Då var man på benen igen efter några dagar med feber, halsont från helvetet och ont varenda kroppsdel
Nu hade jag köpt hem ett stort knippekoriander och ville använda det och då hamnade laxenifoliepaket med koriander, chili, ingefära, lime och lite grönsaker