Se till att högrevs- och sidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både en och två gånger över hur svårt det var att mala
En skomakarlåda skall enligt recept innehålla ryggbiff och serveras med potatismos, stekt sidfläsk och aromsmör och den rätt som jag idag bjuder på är alltså en förkokt högrevsbit även kallad Texas biff som sedan grillas och serveras med de klassiska tillbehören
Glace enligt recept från inlägget om grilladhögrev (se här). Varmrökt sidfläsk (Finns på Frölunda Lilla Saluhall) kan ersättas med blöt plastförpackad bacon men det blir långt ifrån samma sak
Gryta av högrev. 4port 800g högrev ca 300 g sidfläsk 3 shalottenlökar 2 små morötter 1,5 dl stark ayvar relish ca 7 dl vatten 1 dl rödvin 2 msk per. 800g högrev. ca 300 g sidfläsk
Vi, som så många andra, grillade i kväll. Texasbiff är kärnan i högrevet, som skivas i rejäla skivor. Det var tjock bit sidfläsk/benfri rev kryddad med pepparblandning och flingsalt
Eller så byter man ut det mot högrev. Det blev återigen hemmamalda burgare på entrecote och rökt sidfläsk, en kombination som inte kan bli annat än galet gott
Enkelt att göra en ledig söndag, vilket jag gjorde i går samtidigt som jag grillade en kyckling som mer eller mindre helt skötte sig själv och sen fick svalna innan jag rensade den och i dag efter jobbet sen gjorde en flygande Jacob
Vi, som så många andra, grillade i kväll. Texasbiff är kärnan i högrevet, som skivas i rejäla skivor. Det var tjock bit sidfläsk/benfri rev kryddad med pepparblandning och flingsalt