Pressa ur gurksaften, blanda gurka med kräftor, matyoghurt, vitlök och peppar. 500 g fiskfiléer t ex gös, regnbåge. 1 pressad vitlöksklyfta. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fiskfiléer t ex gös, regnbåge 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Kräfttsatsiki. ½ gurkor ½ tsk salt 150 g kräftstjärtar 2 dl Arla Köket® matyoghurt 1 pressad vitlöksklyfta 1 krm svartpeppar
Ugnsbakad gös. Räkor i vitlök och olja - Gambas al olio et aillo. Gambas al olio et aillo Räkor utan skal Chili Vitlök Olivolja Salt, peppar Hackad persilja Skala och skiva vitlöken
Ugnsbakad gös. Svart trumpetsvamp, parmesan, persilja, vitlök och färsk pasta. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. ex linguini Svart trumpetsvamp Smör 1 vitlök 1 schalottenlök 1 knippe bladpersilja grovhackad Salt Svartp. 1 hel gös
Ugnsbakad gös. Räkor i vitlök och olja - Gambas al olio et aillo. Gambas al olio et aillo Räkor utan skal Chili Vitlök Olivolja Salt, peppar Hackad persilja Skala och skiva vitlöken
Ugnsbakad gös. Räkor i vitlök och olja - Gambas al olio et aillo. Gambas al olio et aillo Räkor utan skal Chili Vitlök Olivolja Salt, peppar Hackad persilja Skala och skiva vitlöken
Man hör vad andra har gjort för godsaker hemma, en vän kommer med färsk larsmogös, man bläddrar i en gammal Allers i väntrummet eller nappar åt sej Etiketten från Alko, när man veckohandlar
Ugnsbakad gös. Räkor i vitlök och olja - Gambas al olio et aillo. Gambas al olio et aillo Räkor utan skal Chili Vitlök Olivolja Salt, peppar Hackad persilja Skala och skiva vitlöken
Skiva vitlöken och lägg i den och vänd i rotfrukterna. Hetta upp en bredbottnad kastrull, lägg i musslorna, lök, fänkål, spansk peppar, vitlök, persiljestjälkar och olivolja