12 msk pressad lime . 1rivet skal av 1/2 lime. 1pressad saft av 1 lime. 1lime. 1 eller 2 lite större à ca 750 g (t ex Seabream, Uer eller Gös). 12 lime. 1extra lime till servering, som grillas . 1rivet skal av 2 lime
Ugnsbakad gös. lime. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. 2 dl färska jordgubbar eller 1 dl jordgubbspuré 3 tsk råsocker 4 kvistar mynta ½ lime, saften 5 cl mörk rom Krossad is Mosa lime, jordgubb. 1 hel gös. 5 cl mörk rom Krossad is Mosa lime, jordgubb
Servera med grillad, tunt skivad flintastek. Skölj limen, riv skalet och pressa ur saften. Blanda limeskal, saft, peppar, sesamolja, fisksås och ingefära i en skål
GRILLADGÖSFILÉ MED MANGOSALSA OCH RÄKSALLAD. en lime. Här finns nämligen abborre och gös och jag kan inte tänka mig något härligare än att få tillaga en egen uppdragen gös
hällefilé eller gös. Servera bröden med fisk och grönsaker samt limeklyftor. Pressa över limejuicen, krydda med 2 krm salt. 3 msk färskpressad limejuice. 1-2 lime. 1 klyftad lime
Lägg fiskhacket i en skål, blanda med fint hackad schalottenlök, urkärnad och finhackad chili, fint hackad koriander, fisksås, limesaft, socker och salt