Så det fick bli grillad i folie på galler. Vi har inte riktigt kommit igång med storfisket ännu, så i helgen,när det vankades svärföräldrar på besök, köpte min sambo en helgös från Ringsjö Fisk, färsk så den nästan sprattlade i påsen
Ugnsbakad gös. Det har jag inte men jag har en förstående man och kompanjon, duktiga kockar, en hel. I helgen ska jag prova göra marmeladen jag fått recept på av en vän
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. 1 helgös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. 2 1/2 liter vatten 1 dl vitvinsvinäger 2 msk salt 5 hela kryddpepparkorn 2 hela vitpeppar. 1 helgös. 5 hela kryddpepparkorn. 2 hela vitpeppar
Ugnsbakad gös. I helgen ska jag prova göra marmeladen jag fått recept på av en vän. 1 helgös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. 1 helgös
Det är mycket man hinner med på en helg och framförallt har vi hunnit med att dra upp en hej dundrandes massa fin Gös som har filéats och sedan stekts i mycket smör som sedan serverats med fars dillsås och färskpotatis
Och nu ska vi inte överdriva här, men firren på bilden ovan var faktiskt inte helt oäven. (Se recept intill på brynt smör) Kläm ihop foliepaketet (dock inte helt ihopklämt, röken ska fortfarande kunna hitta in och lämna lite smak) och grilla fiskpaketet under lock tills fisken är genomstekt
En solig sommardag är som gjord för helgrillad fisk. Vi skyllde naturligtvis också på att det kanske inte alls skulle nappa och vi skulle få sitta där utan middag…Vår sjö är annars full av både abborre och gös och jag hoppas på att få rikligt med fångs…framöver…
Fylligt vitt till grönsaksrätter, grillad fisk och kyckling. Vinerna som klarar hela sommaren. 600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk. 600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. 1 helgös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. 2 1/2 liter vatten 1 dl vitvinsvinäger 2 msk salt 5 hela kryddpepparkorn 2 hela vitpeppar. 1 helgös. 5 hela kryddpepparkorn. 2 hela vitpeppar
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. 1 helgös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. 2 1/2 liter vatten 1 dl vitvinsvinäger 2 msk salt 5 hela kryddpepparkorn 2 hela vitpeppar. 1 helgös. 5 hela kryddpepparkorn. 2 hela vitpeppar