Grillad fläskfilé recept

20 Spara
Fläskfilé med italienskt täcke

Fläskfilé med italienskt täcke

Fläskfilé med härliga italienska smaker. Receptet kommer från italienska färger. Till 4 portioner500 g fläskfilé2 msk smör1 tsk salt2 krm pepparItalienskt täcke1 pkt mozzarella, (à 125 g)1 kruka basilika25 g valnötskärnor (jag tog cashewnötter)50 g grillad paprika på burk2 st vitlöksklyftor1 krm salt0,5 krm pepparSås3 dl sky + vatten2 msk kalvfond, konc1 msk maizenaredning, ljus1 dl crème fraiche1 tsk soja1 krm svartpeppar, nymaldSätt ugnen på 225°
8 Spara
Helstekt fläskfilé med blomkålscreme, ruccolapesto, rödvinssås, kantarell och rödlök

Helstekt fläskfilé med blomkålscreme, ruccolapesto, rödvinssås, kantarell och rödlök

Ta i rödlöken på slutet så att den precis blir varm. Rödvinssås 5 dl rödvin1/2 dl kalvfond1 rödlök4 timjankvistar 5 vitpepparkorn2 lagerbladKoka upp alltsammans i en kastrull och låt sjuda på medelvärme tills såsen reducerat tills den börjar tjockna. Rödlök 6 röda steklökarSkär av topparna på lökarna och lägg ner dem i kokande vatten i 30 sekunder. 1 rödlök
6 Spara
Grillspett med sommarsmak

Grillspett med sommarsmak

För att få rolig önskad form på grillspetten använd ståltråd. Det går också bra att använda vanliga trägrillspett som först läggs i vatten
3 Spara
Hel grillad fläskfilé med hickoryglaze

Hel grillad fläskfilé med hickoryglaze

Servera fläskfilén med het aprikoscreme, klyftpotatis. Grilla fläskfilén ca 20 minuter på låg värme på gasolgrill eller över indirket kolglöd tills innertemperaturen är 65°. 2 kg Scan fläskfilé
15 Spara
Grillad fläskytterfilé med getost- och primörrisoni

Grillad fläskytterfilé med getost- och primörrisoni

Grillad fläskytterfilé med getost- och primörrisoni 4 portioner 800 g fläskytterfilé (benfri kotlett) i bit 1 tsk fänkålsfrön 1 lagerblad 1 tsk timjan 1 tsk citronpeppar 1 msk olivolja 2 dl risoni 2 dl mellangrädde 1 bit getost (50-75 g) 2 tomater 10 sparrisar 1/4 sommarvitkål (ca 200 g) 4 salladslökar 1 ask körsbärstomater, gula eller röda 1 burk kronärtskocksbottnar (390 g) salt, svartpeppar Gör så här
Sökförslag och sidor