En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Till detta gjordes en potatissallad, med färskpotatis, sallladslök, soltorkade tomater, cocktailtomater, oliver, färsk basilika, olivolja, vinäger, svartpeppar, och lite rosa himalayasalt
Blanda tomater, lök och bröd i en stor bunke och häll över vinäger, vatten och olivolja. 1 st Fläskfilé Ginger med glaze ca 550 g. 2 msk Rödvinsvinäger. 100 g Grillad paprika
Fläskfilé 1 Putsa fläskfilén och salta och peppra runt om. Använd gärna stektermometer, fläskfilén är perfekt vid 70 grader. Coleslaw 1 Blanda vitkålen med morot, vinäger och salt. 2 Servera fläskfilén med den rostade potatisen, coleslaw och rucola. 1 fläskfilé. 2 msk vitvinsvinäger
Putsa fläskfilén med en kniv. Lägg på fläskfilén och rulla ihop så att köttet täcks av skinkskivorna. Häll i sojan, vinägern och honungen och låt fräsa under lock i 5 minuter