En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Lägg fläskfilén i marinaden och låt den marinera i minst 3 timmar. Grilla fläskfilén 15-20 minuter beroende på tjocklek. 1 fläskfilé, 500-600 g. 1 pkt haricots verts
Servera med haricots verts och stekt klyftpotatis. 1 fläskfilé. 1 dl grillad paprika. Putsa filén fri från hinnor och krydda runtom med salt och peppar
Fläskfilé, med svampsås. Stekt kött med bearnaisesås och haricots verts. "Fläskfilé"gratäng. Om du vill pröva på LCHF så här jag här lite tips på recept som du kan testa
Servera fläskfiléspetten med primörerna och tomataiolin. I tredje kastrullen kokas löken ca 5 minuter, sparris och haricots verts 3 minuter. 600 g fläskfilé. 100 g haricots verts
Servera den grillade kycklingen med ris, sås och haricot verts. Den passar jättebra till kyckling och ris (eller fläskfilé och hasselbackpotatis som vi åt den gången jag smakade såsen)
Putsa fläskfilén och skär ett längsgående snitt. 1 fläskfilé (ca 600 g). 200 g frysta haricots verts. Vik upp köttet och gör ett nytt snitt så att det blir som en platta
Vill du köpa en god grillad kyckling. Du kan laga "fläskfilérätter" utan fläskfilé. Där kan du "fynda" gröna ärtor, broccoli, haricots verts, spenat osv till helt ok priser
I tredje kastrullen kokas löken ca 5 minuter, sparris och haricots verts 3 minuter. Servera fläskfiléspetten med primörerna och tomataiolin 600 g fläskfilé. 100 g haricots verts
Hade kvar grillade grönsaker och plockade ihop lite allt möjligt. Egen pesto, kronärtskockor, marinerade champinjoner, egen tomatsås, zucchini, fläskfilé, mozzarella och paprika