Citronen och lime som grillades pressade jag över köttet resp fisken. Färsk oregano, hackad (eller annat kryddgrönt tex persilja som är den vanligaste i denna vinegrätt, koriander, timjan)
Häll över olja, pressad vitlök, hackad timjan och salt. Lite färsk hackad timjan. Färsk hackad timjan. Skär bort fett och hinnor från fläskfilén och skär upp ca 1,5-2 cm slantar. 600 g fläskfilé
1 Lägg potatisen på en ugnsplåt och ringla över olja, timjan och flingsalt. Fläskfilé 1 Putsa fläskfilén och salta och peppra runt om. Använd gärna stektermometer, fläskfilén är perfekt vid 70 grader. 2 Servera fläskfilén med den rostade potatisen, coleslaw och rucola. 2 tsk torkad timjan. 1 fläskfilé
Fylld fläskfilé. Ansa fläskfiléerna och skär ett snitt längs med. Hacka soltorkade tomater, kapris och oliver, och fördela ut det samt smulad fetaost över fläskfilén