Marinerad fläskfiléKöttet marineras i olja, soja, salt, svartpeppar och lite honung. En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Skär fläskfilén i fyra lika stora bitar. Skiva fläskfilén i grova skivor innan servering. Fläskfilén skall ha en innertemperatur på ca 70 grader. se 1 st fläskfilé. 1 msk soja
Skär fläskfilén i fyra lika stora bitar. Skiva fläskfilén i grova skivor innan servering. Fläskfilén skall ha en innertemperatur på ca 70 grader. se 1 st fläskfilé. 1 msk soja
Skär fläskfilén i fyra lika stora bitar. Skiva fläskfilén i grova skivor innan servering. Fläskfilén skall ha en innertemperatur på ca 70 grader. 600-800 g fläskfilé. 1 msk soja, Kikkoman
dl kinesisk soja. Lägg fläskfilén i marinaden och låt den marinera i minst 3 timmar. Grilla fläskfilén 15-20 minuter beroende på tjocklek. 1 fläskfilé, 500-600 g
½ soja. Servera fläskfilén med het aprikoscreme, klyftpotatis. Grilla fläskfilén ca 20 minuter på låg värme på gasolgrill eller över indirket kolglöd tills innertemperaturen är 65°. 2 kg Scan fläskfilé
Men i dag grillade vi faktiskt kycklinglårfilé på gasolgrillen. Det här receptet med fläskfilé eller fläskytterfilé marinerar man både före och efter tillagning och blir supergott med många favoritingredienser t
Själv slängde jag in potatisklyftor och körsbärstomater i ugnen och gjorde en sås till fläskfilén som skulle kunna passa till, låt oss kalla den sherrygrillsås