Mixa crème fraiche, ruccola, vitlök och pinjenötter till en slät creme. Denna gång grillade vi fläskfilé och toppade med en ruccolacreme och serverade tillsammans med en blandning av rött ris och grillade grönsaker
Servera fläskfilén med het aprikoscreme, klyftpotatis. Grilla fläskfilén ca 20 minuter på låg värme på gasolgrill eller över indirket kolglöd tills innertemperaturen är 65°. 2 kg Scan fläskfilé. 8 dl lättcreme fraiche
Grillade den hel i honungsmarinad. Fläskfilén. Kokt potatis blandat med 1 burk creme fraiche, 1 msk majo, 1 syrligt äpple, strimlad vårlök, någon matsked olja, lite pressad citron, valfri mängd pepparot, flingsalt och svartpeppar. Ett shiraz från Australien 1 burk creme fraiche, 1 msk majo, 1 syrligt äpple, strimlad vårlök, någon matsked olja, lite pressad citron, valfri mängd pepparot, flingsalt och svartpeppar
Värm under tiden upp cream fraichen, i en gryta, tillsammans med kryddor. Till det åt vi, fläskfilé som hade fått marinera både i kall och varm marinad
Tillsätt creme fraiche, grädde, tomatpuré, sambal oelek, paprikapulver och curry. Skiva fläskfilén ganska tunnt och lägg i en pajform eller gratängform
I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Skär fläskfilén i bitar och trä på spett och pensla även dom
Lätt creme fraiche eller den fetare kesellan eller liknande. Ikväll blev det vanlig hederlig fläskfilé i ugn tillsammans med så kallad "crashed potatoes" och en sås med fetaost och soltorkade tomater som jag freestylade ihop