Lägg fläskfilén i marinaden och låt den marinera i minst 3 timmar. Grilla fläskfilén 15-20 minuter beroende på tjocklek. 1 fläskfilé, 500-600 g. 1 kruka basilika
Till detta gjordes en potatissallad, med färskpotatis, sallladslök, soltorkade tomater, cocktailtomater, oliver, färsk basilika, olivolja, vinäger, svartpeppar, och lite rosa himalayasalt
basilika. Putsa och skär fläskfilén i skivor. fläskfilé. Grilla köttet och salta och peppra under tiden. Lägg alla ingredienser till peston i en bunke och mixa dem med stavmixer
Strö över fläskfilén tillsammans med basilikablad och mozarellabitar. basilikablad. Förra veckan, en regnig dag, gjorde jag en fläskfilégratäng istället för att grilla
Grilla eller stek fläskfilén på hög värme tills den är rosa i mitten. Putsa fläskfilén och dela den i 2 centimeter långa bitar. 500 g fläskfilé. 2 msk färsk koriander eller asiatisk basilika, finhackad. 500 g fläskfilé 1 tsk finriven, färsk ingefära 0,5 tsk socker 0,5 tsk salt 0,5 tsk grön tabasco 2 små fasta bananer 2 msk jordnötter, grovhackade 2 msk färsk koriander eller asiatisk basilika, finhackad
½ kruka basilika. 4 pers 1 fläskfilé ca 700 g salt o peppar 1 rulle färsk smördeg 1 inlagd grillad paprika 2 msk tapenade 20 g rucolasallad ½ kruka basilika 1 äggula sesamfrön Aromsmör 75 g smör 1 msk hackad basilika rivet skal av en ½ lime salt o peppar Rödvinssky 1 msk. 1 fläskfilé ca. 1 inlagd grillad paprika
Hacka basilikan. Putsa fläskfilén med en kniv. Lägg ut lök, basilika, kapris och senap på en tallrik. Lägg på fläskfilén och rulla ihop så att köttet täcks av skinkskivorna