Lägg fläskfilén i marinaden och låt den marinera i minst 3 timmar. Grilla fläskfilén 15-20 minuter beroende på tjocklek. 1 fläskfilé, 500-600 g. 1 msk balsamvinäger
Men i dag grillade vi faktiskt kycklinglårfilé på gasolgrillen. Det här receptet med fläskfilé eller fläskytterfilé marinerar man både före och efter tillagning och blir supergott med många favoritingredienser t
Servera en bit ostfrittata på tallrik med det grillade köttet och lite ruccola vänt i balsamvinäger. Idag blev det en aning improviserat med en bit fläskfilé och några ägg
1,2 kg fläskfilé. 3 msk Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I. Vispa ihop ingredienserna till marinad 1. Lägg ner köttet och låt marinera ett par timmar, helst över natten
Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkade tomater
Häll på vin, vatten, fond och balsamvinäger. 3 msk balsamvinäger. 3 msk balsamvinäger. Vi bjöd hem min kompis Åsa på tisdagsmiddag och bestämde oss för att lyxa till det lite extra
Grillad kyckling i tomatmarinad. Och bjöd på buffé vår närmsta familj på varmrökt lax, marinerad fläskfilé, kycklingfilé, mormors köttbullar, potatissallad, sallad, vattenmelon, goda ostar och ett suveränt pain blanche
Den här marinaden passar även till fläskfilé om ni hellre grillar det än kyckling. Istället för den vanliga marinaden med thaichilisås som jag nästan alltid har till kyckling, blandade jag ihop en marinad med balsamvinäger
grillade korv på solvarma klippor, busade med syskonbarn och doppade Mig i ett kristallklart vatten som var fullt av snäckor, musslor, små krabbor, en ljum havsbris i saltstänk och solblektt hår på en snabb båt som tar en framåt på vågorna det ä r verkligen L I V E T