Grilladfläskfilé,fetaostsallad,mangorajasås. Apelsin. Grilladfläskfilé,fetaostsallad,mangorajasås. Jag har målmedvetet fortsatt att föra min kost- och motionsdagbok men jag har inte varit lika noga med att följa upp hur det går
Blodapelsinmarineradfläskfilé med broccoli och pilaffris. Det är något speciellt med blodapelsiner. Dessa, enligt min mening de godaste av apelsiner får växa i ett klimat med mycket stora temperaturskillnader
Riv hälften av skalet från apelsinen, citronen och lime. Pressa saften från alla frukterna i en marinadskål (eller kastrull), blanda i muscovadosockret och rivet från apelsin, lime, och chipotlen
Någon dag förra veckan så grillade jag fläskfilé till middag och jag började med att lägga den i marinad ett tag innan jag fyllde den och lindade bacon runtom den
Stekt fläskfilé med kantarellsås och rårissallad. Lasagne med marinerade vitlökar,apelsin. Sommarmånaden juli börjar lida mot sitt slut och det är väldigt torrt i backen
pressa en apelsin och blanda med lite olivolja, soya, äppelcidervinäger, paprika krydda, knosade (pressa med en kniv eller handen) vitlöksklyftor, salt och peppar
Sen tände jag grillen och grillade den på indirekt värme i ca. Det konstiga är att industrin har fått oss att tro att bilden nedan inte har något att göra med falukorven eller fläskfilén som ni sätter i er