Mixa vitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer. 4 bitar entrecote à 200 g. Sätt ugnen på 225°. Rosta potatisen tillsammans med vitlök, olja, salt och peppar i mitten av ugnen ca 30 minuter
Tillsätt ketchup, vinäger, honung och vatten. 4 skivor entrecote (á 180g). Rökt glaze. Fräs lök, vitlök och chili i olivolja i 3 minuter utan att det får färg
Smaka av med salt, vinäger och socker samt eventuellt lite peppar. Rödvinsvinäger till avsmakning. Krydda köttet med salt och peppar och grilla det medium över kol
Smaka av med salt, vinäger, dragon och peppar. Gnid in entrecoten i salt, peppar och lite olivolja. Salta, peppra samt blanda med balsamvinäger och olivolja
Tillsätt balsamvinäger samt honung till löken när linserna kokt klart. Blanda entrecotebitarna med olja, salt, peppar, soja och örter i en påse och låt marinera medan du lagar resterande tillbehör