Grillad entrecote vinäger recept

Grillad entrecôte med krämig vitlöksdressing

Grillad entrecôte med krämig vitlöksdressing

Mixa vitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer. 4 bitar entrecote à 200 g. Sätt ugnen på 225°. Rosta potatisen tillsammans med vitlök, olja, salt och peppar i mitten av ugnen ca 30 minuter
Grillad entrecôte med bearnaisesås

Grillad entrecôte med bearnaisesås

Koka ihop en reduktion av finhackad lök, peppar, dragon, vinäger och vatten och reducera tills hälften av vätskan återstår
Grilla entrecote med rökt glaze

Grilla entrecote med rökt glaze

Tillsätt ketchup, vinäger, honung och vatten. 4 skivor entrecote (á 180g). Rökt glaze. Fräs lök, vitlök och chili i olivolja i 3 minuter utan att det får färg
Grillad entrecote – recept

Grillad entrecote – recept

Koka ihop kryddor, lök, vinäger och vatten tills all vätska kokat in. 800 g entrecote i bit. 1 1/2 msk vitvinsvinäger
Grillad Entrecote

Grillad Entrecote

Lägg i en liten kastrull med vinäger, vatten, salt samt vitpeppar. Grillad sparris. Koka ner några minuter tills nästan all vinäger kokat in i löken
Helstekt entrecôte med chimichurri, grillad potatis och tomatsallad

Helstekt entrecôte med chimichurri, grillad potatis och tomatsallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 msk olivolja 1 kg entrecôte , i bit 800 gram potatis(ar) Tomatsallad 3 st tomat(er) 0,5 st rödlök(ar) 2 msk olivolja 3 msk basilika , färsk, hackad 0,5 msk vinäger 3 msk mynta , färsk, hackad Topping 0,5 dl olivolja , extra virgin 0,5 tsk spiskummin , malen 1,5 dl bladpersilja , färsk, grovt hackad 1 st limefrukt(er) 2 st vitlöksklyfta(or) 1,5 dl mynta , färsk, grovt hackad 1 st chilifrukt , medelstor 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet
Grillad entrecote med rökt glaze

Grillad entrecote med rökt glaze

Tillsätt ketchup, vinäger, honung och vatten. 4 skivor entrecote á 180g. 2 msk Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I
Helstekt entrecote med bearnaisesås

Helstekt entrecote med bearnaisesås

Smaka av med salt, vinäger, dragon och peppar. Gnid in entrecoten i salt, peppar och lite olivolja. Salta, peppra samt blanda med balsamvinäger och olivolja
Entrecote med kantarellsås

Entrecote med kantarellsås

Tillsätt balsamvinäger samt honung till löken när linserna kokt klart. Blanda entrecotebitarna med olja, salt, peppar, soja och örter i en påse och låt marinera medan du lagar resterande tillbehör