Vispa smöret luftigt med elvisp och vispa i saffran, vitlök, timjan och flingsalt. 600 g entrecote. 1 msk hackad färsk timjan. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g entrecote 8 kokta potatisar 4 tomater 2 hela vitlökar 1 fänkål 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Medelhavssmör. 75 g Arla® Svenskt Smör ½ pkt saffran 1 pressad vitlöksklyfta 1 msk hackad färsk timjan ½ tsk flingsalt
Tillsätt fläsk, timjan, lagerblad och tomat samt rödvin och koka ihop tills hälften återstår. Rostad potatis Dela potatisen och krydda med vitlök och timjan
lite hackad färsk timjan. Koka upp mjölk, grädde vitlök, salt, peppar och timjan, skiva potatisen och lägg i grytan och sjud försiktigt tills potatisen är nästan klar
timjan. Grillad tomat- och majssallad. Grilla entrecoteskivorna. entrecote. Blanda alla ingredienserna till marinaden, smaka av med salt och peppar och låt entrecoten marinera i minst 1 timme
Vispa smöret luftigt med elvisp och vispa i saffran, vitlök, timjan och flingsalt. 1 msk färsk timjan. Dela potatis, tomater och vitlök i halvor och fänkålen i klyftor
Klyfta potatis och rödbetor, häll över olivolja, pressa över några vitlöksklyftor, salt och peppar och lite färska örter, timjan och rosmarin blir perfekt