600 g entrecote i skivor. 6 salladslökar. 100 g grillade paprikor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g entrecote i skivor 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja Medelhavspotatissallad 600 g kall, kokt potatis 6 salladslökar 300 g kärnfria oliver i olja 2 msk hackad färsk rosmarin 1 tsk flingsalt 1 krm svartpeppar 100 g grillade paprikor 25 g rucola 2 dl bearnaisesås
Istället för att skiva upp i skivor bankade vi ut den, kryddade med salt, nymald svartpeppar och penslade med lite olivolja och grillade den så att den var medium raw inuti
Servera med hackad salladslök ovanpå. 800g hel entrecote. 4 salladslökar. Hacka 2 salladslökar och blanda ihop med vitlök, olja, risvin, soja och socker till en marinad. 800g hel entrecote. 4 salladslökar 1 msk sesamolja
Till servering koreanskt ris, kokt (eller japanskt) sallad, hela blad (olika sorters såsom gemsallad, krispsallad och huvudsallad) namul sesamböngroddar spenat i sojavinägrette (se ovan) kimchi grön chilifrukt, skivad vitlök (rå i skivor eller grillade i hela klyftor med köttet)
Skiva salladslöken och grovhacka koriandern. Och så blev det en entrecote. 2 stora bitar entrecote, så fina du hittar. 2 salladslökar. 2 stora bitar entrecote, så fina du hittar. 2 salladslökar 1 färsk vitlök