Igår grillade jag entrecôte som vi åt tillsammans med en nudelsallad och syrad rödlök. Köttet grillade jag först snabbt på direkt värme och sedan en kort stund på indirekt värme
Grillade grönsaker. Servera med grillade grönsaker och tomatsås. 2 st rödlökar. 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 msk olivolja 500 g krossade tomater basilikablad salt och peppar strösocker en nypa Grillade grönsaker. 750 g sötpotatis 1 st zucchini 2 st rödlökar 2 st lime 50 g blandade salladsblad Dressing
grillad färsk rödlök med blast. Grillad entrecôte med råfriterad potatis och chipotlesås Sås. Servera köttet med potatis, sås och grillade tomater och lök
Låt entrecoterna marinera i BBQ-marinaden. Bakade rödlökar med timjansmör. Grilla entrecoterna. Servera köttet med rödlökarna, potatisstompet och vitlökscrèmen
Skala och skär rödlöken i klyftor, skala och finhacka vitlöken. Stek eller grilla entrecoten. 4 skivor entrecote, ca 600 g. 1 rödlök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 skivor entrecote, ca 600 g Ramslökssmör. 500 g färsk sparris 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 2 msk Arla® Svenskt Smör salt och peppar färska örter till garnering Till servering
Skala och strimla rödlöken. Blanda entrecotebitarna med olja, salt, peppar, soja och örter i en påse och låt marinera medan du lagar resterande tillbehör