Gör så här Dela potatis, tomater och vitlök i halvor och fänkålen i klyftor. 600 g entrecote. 1 fänkål. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g entrecote 8 kokta potatisar 4 tomater 2 hela vitlökar 1 fänkål 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Medelhavssmör
Dela potatis, tomater och vitlök i halvor och fänkålen i klyftor. 1 st fänkål. Pensla kött och grönsaker med smör-&rapsolja och krydda med salt och peppar
Vi tog rökt entrecôte, getost, en traditionell röra på kyckling och valnötter och en grillad paprikadolma fylld med kryddigt ris, allt smakfullt upplagt med lite nötter, torkade mullbär, apelsin och aprikos
Dela potatis, tomater och vitlök i halvor och fänkålen i klyftor. 1 fänkål. Pensla kött och grönsaker med smör och rapsolja och krydda med salt och peppar
Servera köttet med dillpestosmör, citronklyftor, rostad färskpotatis och en blandad sallad på t ex machésallad, rucola, grovt riven morot, fänkål i tunna skivor och färska örter