Rör i dragon. Grillad sparris. en skiva Bearnaisesmör som får smälta över det varma köttet, klyftpotatis, tomat- och mozzarellasallad samt grillad sparris
dragon. Grillad tomat- och majssallad. Grilla entrecoteskivorna. entrecote. Blanda alla ingredienserna till marinaden, smaka av med salt och peppar och låt entrecoten marinera i minst 1 timme
Smaka av med salt och persilja eller dragon. 1 tsk torkad dragon. 1 dl finhackad persilja eller färsk dragon. 1 tsk torkad dragon. 1 dl finhackad persilja eller färsk dragon
Sila såsen och smaka av med dragon, salt och alla pepparsorter. dragon, efter smak. Pepparsås 3 lökar timjan smör 5 cl konjak 5 cl madeira 3 dl nötbuljong, gärna hemkokt 3 dl vispgrädde dragon, efter smak 1 nypa salt och svartpeppar 1 nypa vitpeppar 1 nypa rosépeppar 1 nypa grönpeppar ev