1 msk curry. Blanda crème fraiche och kryddor. Tag 1 dl och marinera köttet i. Blanda resten av crème fraichen med skalad, tärnad gurka samt tärnad blekselleri
Smöret passar till alla grillade kött, och även till fisk. 1/4-½ tsk curry (bli inte orolig – curryn ger endast en lätt touche och ingen framträdande smak, men är viktig för att få Café de Paris-smaken). 1/4-½ tsk curry (bli inte orolig – curryn ger endast en lätt touche och ingen framträdande smak, men är viktig för att få Café de Paris-smaken)
1 msk curry. Blanda crème fraiche och kryddor. Ta 1 dl och marinera köttet i. Blanda resten av crème fraichen med skalad, tärnad gurka samt tärnad blekselleri
Servera med ostgratinerade nachos, guacamole och grillad majskolv. entrecote marinerad i soja, balsamvinäger, kött och grillkrydda samt svart vinbärsgelé
Tillsätt curryn och låt fräsa ytterligare i 2 minuter. 2 msk gul curry. Koka rädisorna eller annan sommarprimör med salt precis som man gör med potatis
1 msk curry. Blanda crème fraiche och kryddor. Tag 1 dl och marinera köttet i. Blanda resten av crème fraichen med skalad, tärnad gurka samt tärnad blekselleri