grillad Halloumi. Rosmarin- och citronmarinad. Grillad utfläkt lammstek – en försenad grillpremiär. Blanda i en stor skål med olja, citronsaft, salt och peppar
Igår grillade jag entrecôte som vi åt tillsammans med en nudelsallad och syrad rödlök. Köttet grillade jag först snabbt på direkt värme och sedan en kort stund på indirekt värme
Grillade grönsaker. Servera med grillade grönsaker och tomatsås. 5 st citron. 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 msk olivolja 500 g krossade tomater basilikablad salt och peppar strösocker en nypa Grillade grönsaker. 5 st citron rivet skal 1 msk honung salt och peppar
Riv skalet från citronen och pressa saften. Grilla entrecoterna över het grill i 1-2 minuter på varje sida. 2 förp Scan Entrecote, rödvin och chili. 1 st Citron
Smaksätt med salt, peppar och lite citronsaft. Lägg den med kikärter, chilifrukt, spiskummin, pressad citronjuice, olivolja och tahini i en matberedare
Ungefär som entrecote, men ganska mycket billigare – och okej då, lite segare är det. Lägg i det rivna citronskalet (OBS bara det gula, det vita skalet är beskt)
Valfritt kött, fläsk eller nöt – vi hade entrecote. Pressa vitlöken och ha i blandningen, tillsätt även citronsaften, salt, svartpeppar och kayennepeppar