Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen
Servera den nygrilladebiffen med sallad, sås och baguette. Grilla biffarna. 4 biffar à 150 gram( vi använde oss av älgbiff. Pensla biffarna med marinaden och låt ligga i rumstemperatur i ca 30 minuter. 4 biffar 150 gram( vi använde oss av älgbiff
Det blir en helt annat smak på en grilladbiff än en biff stekt i stekjärn. Ostbiffar. Om man dessutom haft en alldeles förträfflig dag både i butiken och utomhus i trädgården, så smakar en grilladbiff ännu lite bättre
Låt ryggbiffen vila en stund innan den serveras. Salta biffarna och grilla på hög värme i 1 minut på varje sida tills de får fin färg. 1 förp Scan skivad Mörpack, Ryggbiff med kappa, ca 750 g
4 4 skivor ryggbiff (à ca 150 g st) 1 tsk salt 250 g grön sparris olivolja 1 krm svartpeppar 1 romansallad 1 påse ruccola (à 65 g) 200 g burrata eller buffelmozzarella Tomatvinägrette 1 dl soltorkade tomater 1 liten vitlöksklyfta 2 msk vit balsamvinäger 1 dl olja 1 krm salt 1 krm peppar 1 dl finhackad basilika Till servering basilikablad hyvlad parmesanost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong