Griljering. Har ni griljerat julskinkan ännu. Nä, detta var en riktig skinka på nästan 3 kilo, närproducerad (Bohuslän och Dalsland) och glad (ja, innan den fick sätta livet till i alla fall. Låt den bakas på 175 grader tills den nått en innertemperatur av 72 grader. Griljera på 225 grader i ca 15 minuter eller tills ytan fått fin färg. 175 grader tills den nått en innertemperatur av
Griljering. Med Slow Cooker kan matlagningen skötas själv om man inte har tillräckligt med tid för att laga julskinkan, men då måste julskinkas lagas i bitar
Julskinkan gjorde jag igår kväll. Lägg i en ugnsform, i med en stektermometer, ställ in längst ner i ugnen och kör tills termometern visar 70 grader. Höj ugnen till 225 grader och ställ in skinkan i ca 15 min
Hon gör där nämligen en örtig griljering a la Ernst. Har man tur kan det vara så att någon glömmer att hämta ut sin skinka, som då kommer ut till försäljning
Ugnsbakad rotselleri blir supermustigt och umamirikt och funkar mycket bättre då det inte tar över smakerna så mycket utan låter griljeringen stå för sig och sedan bara bjuder på en massa göttigt att tugga på
Bred griljeringen över julkalkonen. Salladen "Röd kålslaw" är en höjdare till julkalkonen. Vill du ha ha din"Traditionell griljering" på kalkonen fungerar det alldeles utmärkt