Griljering till julskinkan recept

Griljering för julskinkan

Griljering för julskinkan

Blanda äggula, potatismjöl och senap tillgriljering. Om du vill piffa julskinkan lite extra så går det lätt med kryddnejlika som exemplet på bilden
Bästa julskinkan från Bodalsgrisen!!

Bästa julskinkan från Bodalsgrisen!!

Griljering. Det var jag, Patrik och mina föräldrar som provsmakade skinkan tillsammans. Griljering. Häll på vatten tills hela skinkan är täckt
Julskinkan

Julskinkan

Griljering. Har ni griljerat julskinkan ännu. Nä, detta var en riktig skinka på nästan 3 kilo, närproducerad (Bohuslän och Dalsland) och glad (ja, innan den fick sätta livet till i alla fall. Låt den bakas på 175 grader tills den nått en innertemperatur av 72 grader. Griljera på 225 grader i ca 15 minuter eller tills ytan fått fin färg. 175 grader tills den nått en innertemperatur av
Julskinkan!

Julskinkan!

Så fick den komma upp och svalna ett par timmar och vips så kom strömmen tillbaka lagom tillgriljeringen
Första julskinkan 2014...

Första julskinkan 2014...

Se till så den svalnat helt innan ni vippar in den i folie, annars blir griljeringen blöt. Såhär gjorde Micke griljeringen
Hur du tillagar den perfekta julskinkan

Hur du tillagar den perfekta julskinkan

Griljering. Med Slow Cooker kan matlagningen skötas själv om man inte har tillräckligt med tid för att laga julskinkan, men då måste julskinkas lagas i bitar
Ugnsbakad ekologisk julskinka med glutenfri griljering

Ugnsbakad ekologisk julskinka med glutenfri griljering

Julskinkan gjorde jag igår kväll. Lägg i en ugnsform, i med en stektermometer, ställ in längst ner i ugnen och kör tills termometern visar 70 grader. Höj ugnen till 225 grader och ställ in skinkan i ca 15 min
KOKA JULSKINKA I SLOW COOKER

KOKA JULSKINKA I SLOW COOKER

Hon gör där nämligen en örtig griljering a la Ernst. Har man tur kan det vara så att någon glömmer att hämta ut sin skinka, som då kommer ut till försäljning
Griljerad julkalkon

Griljerad julkalkon

Bred griljeringen över julkalkonen. Salladen "Röd kålslaw" är en höjdare till julkalkonen. Vill du ha ha din"Traditionell griljering" på kalkonen fungerar det alldeles utmärkt