Ugnsbakad rotselleri blir supermustigt och umamirikt och funkar mycket bättre då det inte tar över smakerna så mycket utan låter griljeringen stå för sig och sedan bara bjuder på en massa göttigt att tugga på
Börja med att blanda alla ingredienser till griljeringen i en skål. ½ msk mald kryddpeppar. Lägg laxfilén i en ugnsfast form, bred ut griljeringen på hela laxsidan och strö över lite extra ströbröd
), eller liknande produkter (till exempel torkade sojafiléer som blötläggs och kokas innan) så kommer jag inom kort att försöka mig på ett eget recept baserat på pappas gamla griljering
Griljeringen. 5 st kryddpeppar, 5 st vitpeppar. 5 st kryddpeppar. Så här när den bara är några dagar kvar till julafton är det dags att koka julskinkan, varför då inte testa att koka den i Crock-Pot
), eller liknande produkter (till exempel torkade sojafiléer som blötläggs och kokas innan) så kommer jag inom kort att försöka mig på ett eget recept baserat på pappas gamla griljering
Har ni inte griljerat era skinkor än, får ni tips på griljering nedan. I vattnet la jag några lagerblad, en delad stor morot, en delad gul lök och pepparkorn (5 av varje sort) av grönpeppar, svartpeppar, kryddpeppar och rosépeppar
Griljering, serveringsdag. salt, kryddpeppar och vitpeppar. Revbensspjäll, i synnerlighet de tjocka matiga som faller itu så lätt och smakar gudomligt av den goda glacen är ett måste på vårt julbord
Och en skål eller bunke som du kan blanda griljeringssmeten i. (Frusna funkar bra) jag kryddade mina biffar med kryddpeppar, rosmarin och paprika krydda