Blanda senap, honung och ägg och pensla den kokta skinkan. Därefter fick den svalna innan jag drog av nätet och gjorde i ordning griljeringen enligt nedan recept
Skär svålen i rutor och häll över griljeringen. Vispa ihop ägg, senap, honung och whisky. Honung. Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter eller till griljeringen fått fin gyllene färg
Honungsgriljering. Sen kommer det ytterligare recept på aprikosgriljering och fransk griljering. Såg på en film från USA att dom hade honungsskinka till jul, så jag googlade på honungsgriljerad skinka
Blanda salt, grädde, äggula, senapspulver och honung. Om ni undrar vad det är för rött ovanpå griljeringen så ”pyntade” jag med rosépeppar, innan den fick skjuts in i ugnen
Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Blanda ihop en st äggula, senapen, honungen och farinsockret. 1,5 msk honung. Då köttet är runt 57° tar du ut köttet och smetar på griljeringen. 1,5 msk honung
Oavsett om du själv rimmat, själv kokat eller köpt kokt skinka behövs en god griljering. Rör samman ägg, senap, honung och potatismjöl och bred blandningen över skinkan
Blanda muscovadosocker, soja, honung och ketchup i en bunke. 2 dl ljust muscuvadosocker2 dl japansk soja2 dl flytande honung2 dl ketchup4 klyftor vitlökColeslaw. Griljera i ca 30 min och pensla på glaze flera gånger under griljeringen
Börja med att blanda alla ingredienser till griljeringen i en skål. ½ msk honung. Lägg laxfilén i en ugnsfast form, bred ut griljeringen på hela laxsidan och strö över lite extra ströbröd