Griljering färdigkokt recept

Griljering till färdigkokt skinka

Griljering till färdigkokt skinka

Skölj av skinkan och skär bort all svål. Rör ihop ingredienserna. Pensla blandningen runt om skinkan. Griljera i ugn på 200 grader i ca 15min
Griljering till färdigkokt julskinka

Griljering till färdigkokt julskinka

Vi köper färdigkokt julskinka och självklart går det att skippa griljeringen men jag tycker att det blir gott och framför allt snyggt att griljera skinkan
Julskinka, griljering

Julskinka, griljering

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Griljering 2 st ägg 2 msk potatismjöl 1 dl senap grovkornig 1 dl ströbröd Skinka 1 st färdigkokt julskinka Köp receptet
Julskinka med härligt knaprig griljering

Julskinka med härligt knaprig griljering

Koka julskinkan själv eller köpa färdigkokt. Pga att den var helt borta var det svårt att få griljeringen att stanna kvar när man skar upp skinkan och jag som älskar just denna fettrand saknade den på smörgåsen under senapen
Honungs-, Aprikos- och Fransk-  griljering på skinkan

Honungs-, Aprikos- och Fransk- griljering på skinkan

Sen kommer det ytterligare recept på aprikosgriljering och fransk griljering. Jag har alltid gjort den traditionella med ägg, senap och ströbröd, så det blir kul att prova någon annan skinkgriljering
Smakrik senap till griljering

Smakrik senap till griljering

Brukar göra skinka i ugnen, men har förstås upptäckt att färdigkokt skinka i butik är minst lika god, så det brukar bli en av varje
Senapsgriljerad skinka

Senapsgriljerad skinka

Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Revben i Crock-Pot

Revben i Crock-Pot

Slutklämmen med en glaze och griljering i ugn ger både krispig och fin yta och underbar, ännu godare smak
Julskinka med ingefärs- och honungsgriljering

Julskinka med ingefärs- och honungsgriljering

1 skinka 1 färdigkokt julskinka à ca 3 kg (gärna rapsgris) Griljering 2 msk färskriven ingefära 2 msk dijonsenap 3 msk svensk senap 2 msk flytande honung 1 äggula 1 dl ströbröd majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan
Pulled Pork av julskinka

Pulled Pork av julskinka

Om den tillagade julskinkan har griljering, skrapa bort den först. 1-2 kg färdigkokt julskinka. Pulled Pork-sås
Senapsgriljerad skinka

Senapsgriljerad skinka

Dock så har vi som vuxna utvecklat en alldeles för stor försökslusta i köket för att inte prova olika sätt och smaker, så naturligtvis har vi testat det där med senapsgriljering också
Enkel griljerad julskinka

Enkel griljerad julskinka

Låt griljeringen få fin färg (Det tar c. a 15 minuter men passa noga, griljeringen bränns lätt). 1 färdigkokt skinka på 3-4 kg
Julskinka

Julskinka

Ingen jul utan julskinka♥Saftig julskinka med en mycket god och enkel griljering. Gör såhärLägg den färdigkokta julskinkan i en kastrull med kallt vatten, pepparkorn och lagerblad
Kokt julskinka

Kokt julskinka

Griljering. Skinkan är färdigkokt vid 75 grader. Låt julskinkan ligga i kallt vatten i en bunke i 2 timmar
Julskinka och wasabirödbetssallad

Julskinka och wasabirödbetssallad

Sila över lite maizenamjöl och pensla skinkan med griljeringen. Till julen köpte jag färdigkokt lättrimmad skinka (ca 1,5 kg) och gjorde en snabb griljering
Julskinka

Julskinka

Pensla på griljeringen över julskinkan och strö på ströbröd. Gör såhärLägg den färdigkokta julskinkan i en kastrull med kallt vatten, pepparkorn och lagerblad