Vi köper färdigkokt julskinka och självklart går det att skippa griljeringen men jag tycker att det blir gott och framför allt snyggt att griljera skinkan
Koka julskinkan själv eller köpa färdigkokt. Pga att den var helt borta var det svårt att få griljeringen att stanna kvar när man skar upp skinkan och jag som älskar just denna fettrand saknade den på smörgåsen under senapen
Sen kommer det ytterligare recept på aprikosgriljering och fransk griljering. Jag har alltid gjort den traditionella med ägg, senap och ströbröd, så det blir kul att prova någon annan skinkgriljering
Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Dock så har vi som vuxna utvecklat en alldeles för stor försökslusta i köket för att inte prova olika sätt och smaker, så naturligtvis har vi testat det där med senapsgriljering också
Ingen jul utan julskinka♥Saftig julskinka med en mycket god och enkel griljering. Gör såhärLägg den färdigkokta julskinkan i en kastrull med kallt vatten, pepparkorn och lagerblad
Sila över lite maizenamjöl och pensla skinkan med griljeringen. Till julen köpte jag färdigkokt lättrimmad skinka (ca 1,5 kg) och gjorde en snabb griljering
Pensla på griljeringen över julskinkan och strö på ströbröd. Gör såhärLägg den färdigkokta julskinkan i en kastrull med kallt vatten, pepparkorn och lagerblad