Griljering ägg recept

Julskinka, griljering

Julskinka, griljering

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Griljering 2 st ägg 2 msk potatismjöl 1 dl senap grovkornig 1 dl ströbröd Skinka 1 st färdigkokt julskinka Köp receptet
Griljering till skinkan

Griljering till skinkan

Blanda samman ägg och senap väl i en skål. 1 ägg. 1 ägg. 4 msk senap gärna skånsk. 1 msk socker. 1/2 dl ströbröd
Griljering till skinkan

Griljering till skinkan

1 ägg. 1 ägg. 1 msk råsocker. 3 msk senap. Blanda och pensla på skinkan. Strö över ströbröd och sätt in i 200 grader i 7-8 min
Griljering till färdigkokt julskinka

Griljering till färdigkokt julskinka

Torka av skinkan så att den är torr och lägg den på ett bakplåtspapper i en ugnsform. Vi köper färdigkokt julskinka och självklart går det att skippa griljeringen men jag tycker att det blir gott och framför allt snyggt att griljera skinkan
Griljering för julskinkan

Griljering för julskinkan

Blanda äggula, potatismjöl och senap till griljering. Blanda äggula, potatismjöl och senap till griljering
Vetefri griljering till julskinkan

Vetefri griljering till julskinkan

Blanda senap, honung och ägg och pensla den kokta skinkan. Därefter fick den svalna innan jag drog av nätet och gjorde i ordning griljeringen enligt nedan recept
Julskinka med härligt knaprig griljering

Julskinka med härligt knaprig griljering

Blanda ägget med senapen. Pga att den var helt borta var det svårt att få griljeringen att stanna kvar när man skar upp skinkan och jag som älskar just denna fettrand saknade den på smörgåsen under senapen
Julskinka med griljering

Julskinka med griljering

20 3 kg rimmad skinka Griljering 1 ägg 2 msk senap 2 msk fransk senap 1 msk socker majsstärkelse (Maizena) 1/2 dl ströbröd Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Årets påskbuffé

Årets påskbuffé

Griljering. Blanda ihop Västerbottenost, ägg, grädde och kryddor. Blanda alla ingredienserna till griljeringen och bred det över skinkan
Griljerad skinka

Griljerad skinka

Oavsett om du själv rimmat, själv kokat eller köpt kokt skinka behövs en god griljering. Skär av svålen (och lite av fettranden om du vill) och lägg skinkan i en långpanna
Griljerad julkalkon

Griljerad julkalkon

Bred griljeringen över julkalkonen. Vill du ha ha din"Traditionell griljering" på kalkonen fungerar det alldeles utmärkt
Påskskinka

Påskskinka

Griljering. Blanda senap, honung och äggula. Lägg skinkan på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg
Haxe

Haxe

Till griljering. Koka upp lagom mängd vatten i en lagom stor gryta, lägg i köttbenet och låt koka upp. Skumma väl efter en stund innan resterande ingredienser läggs i