Rör samman ägg, senap, honung och potatismjöl och bred blandningen över skinkan. Oavsett om du själv rimmat, själv kokat eller köpt kokt skinka behövs en god griljering
Lät den kallna helt i stekpåsen innan jag griljerade den. De senaste åren har jag griljerat skinkan med cashewnötter, men de blir så mjuka efter ett par dar, så det hoppade jag över i år, skinkan blev supergod med lime och senap
Årets julskinkagriljerades med ett Mannerström-recept. Pensla skinkan och strö sist över ströbrödet. Sen går det snabbt att kleta in skinkan på julafton
Ja, som ni ser så har jag minsann griljerat en alldeles lagom skinka också. Har gjort min egna senap. Egentligen ska man griljera skinkan sådär kvällen innan
Blanda senap, socker och äggula. Spola av skinkan under rinnande vatten. Lägg skinkan med svålen upp och utan att svepa in den i folie, på en lagom stor långpanna eller ugnssäker form