Skär av svålen (och lite av fettranden om du vill) och läggskinkan i en långpanna. Oavsett om du själv rimmat, själv kokat eller köpt kokt skinka behövs en god griljering
Om du vill kan du lägga bakplåtspapper eller folie underst i den ugnsform du ska griljeraskinkan i. Vispa ihop ägget med senapen i ett glas och bred på ovansidan av skinkan
Sesamgriljeradskinka, gluten- mjölk- och äggfri. Låt skinkan svalna något. Eftersom Isak är äggallergisk har jag aldrig haft ägg i min griljering och har aldrig saknat det heller
Blanda ägg, senap och limeskal. De senaste åren har jag griljeratskinkan med cashewnötter, men de blir så mjuka efter ett par dar, så det hoppade jag över i år, skinkan blev supergod med lime och senap
När vi skulle skära upp vår griljeradeskinka igår, visade det sig att vi köpt OKOKT skinka. Här på bloggen kommer det nog att dyka upp recept på vad man kn göra med överbliven julskinka, fram till maj