Blanda äggula, senap, honung, socker och potatismjöl till en jämn smet. Servera med senap. Griljera tills den blivit vackert gyllenbrun, 10–15 minuter. 3 msk senap, gärna osötad. 1 msk fast honung. 3 msk honung. 2 dl grovkornig, osötad senap
Rör samman ägg, senap, honung och potatismjöl och bred blandningen över skinkan. 2 msk skånsk grov senap. 1 msk ljus dijonsenap. 2 tsk honung. Ställ in skinkan mitt i ugnen och griljera tills den fått färg, ca 15 minuter. 1 äggula 2 msk skånsk grov senap. 1 msk ljus dijonsenap. 2 tsk honung
Passar utmärkt gott på till exempel hemmagjort fröknäcke (klick), med en klick hemmagjord senap (klick) ovanpå, några ruccolablad och ett gäng granatäpplekärnor
Rör ihop äggula, senap, honung, strösocker, kardemumma och potatismjöl till en jämn smet. Griljera tills skinkan blivit ljus gyllenbrun, 10–15 minuter. 3 msk senap. 1 msk honung
Blanda ihop äggula, senap, honung och majsstärkelse/potatisstärkelse. Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Rör samman äggula, honung och senap, och pensla skinkan runt om med blandningen. Griljera skinkan i ugnen tills den fått fin färg, ca 10 minuter. 1 tsk honung. 1 msk skånsk senap
Blanda äggula, senap, potatismjöl, honung, ströbröd och pensla blandningen över skinkan. Griljera skinkan i nedre delen av ugnen, i 10–15 minuter eller tills skinkan fått vacker färg. 2 msk senap. 1 msk senap. 1 msk flytande honung