Blanda äggula, senap, honung, socker och potatismjöl till en jämn smet. Griljera tills den blivit vackert gyllenbrun, 10–15 minuter. 1 msk fast honung. 3 msk honung
Rör samman ägg, senap, honung och potatismjöl och bred blandningen över skinkan. 2 tsk honung. Ställ in skinkan mitt i ugnen och griljera tills den fått färg, ca 15 minuter. 2 tsk honung
Honungsglaserade revben är ett måste på vårt julbord och när jag experimenterade härom veckan med en annan glaze på revbenen suckades det tungt här hemma
1 msk honung. Tjock knäckta revben är en styckningsdetalj som vi gärna köper hem från slaktaren. Billigt och jäkligt bra fläsk precis på mitten mellan trynet och knorren
Rör ihop äggula, senap, honung, strösocker, kardemumma och potatismjöl till en jämn smet. Griljera tills skinkan blivit ljus gyllenbrun, 10–15 minuter. 1 msk honung
Ta upp skinkan och griljera den om du vill. 1 dl honung. 1 dl honung. I dag kör vi vidare i vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet
Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Blanda muscovadosocker, soja, honung och ketchup i en bunke. 2 dl ljust muscuvadosocker2 dl japansk soja2 dl flytande honung2 dl ketchup4 klyftor vitlökColeslaw. Griljera i ca 30 min och pensla på glaze flera gånger under griljeringen