Griljera honung recept

Griljerad julskinka med honung & sesamfrön

Griljerad julskinka med honung & sesamfrön

Blanda äggula, senap, honung, socker och potatismjöl till en jämn smet. Griljera tills den blivit vackert gyllenbrun, 10–15 minuter. 1 msk fast honung. 3 msk honung
Griljerad skinka

Griljerad skinka

Rör samman ägg, senap, honung och potatismjöl och bred blandningen över skinkan. 2 tsk honung. Ställ in skinkan mitt i ugnen och griljera tills den fått färg, ca 15 minuter. 2 tsk honung
Griljerad kålrot

Griljerad kålrot

1 msk Honung. Tänk på att ju större kålrot desto längre koktid kommer den ha, men desto mer mat blir det också
Glutenfri griljerad julskinka

Glutenfri griljerad julskinka

Rör ihop äggulan med senap och honung och bred blandningen över skinkan. Vad vore julen utan en riktig god och saftig griljerad julskinka

Tjocka griljerade revben

1 msk honung. Tjock knäckta revben är en styckningsdetalj som vi gärna köper hem från slaktaren. Billigt och jäkligt bra fläsk precis på mitten mellan trynet och knorren
Griljerad kålrot

Griljerad kålrot

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st kålrot 1 tärning(ar) grönsaksbuljong 1 krm nejlika 1 krm vitpepparkorn 3 st lagerblad 2 l vatten Griljering 2 msk tomatpuré 1 msk honung 0,5 st citron(er) 1 krm salt 4 msk ströbröd Köp receptet
Griljerad julskinka med kardemumma

Griljerad julskinka med kardemumma

Rör ihop äggula, senap, honung, strösocker, kardemumma och potatismjöl till en jämn smet. Griljera tills skinkan blivit ljus gyllenbrun, 10–15 minuter. 1 msk honung
Revbensspjäll kokta sedan grillade

Revbensspjäll kokta sedan grillade

Griljera revbenen innan servering så att de får fin yta runt om. 0,5 dl honung. Lägg revbensspjällen i en stor kastrull
Senapsgriljerad skinka

Senapsgriljerad skinka

Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
STICKY SPARERIBS MED COLESLAW

STICKY SPARERIBS MED COLESLAW

Blanda muscovadosocker, soja, honung och ketchup i en bunke. 2 dl ljust muscuvadosocker2 dl japansk soja2 dl flytande honung2 dl ketchup4 klyftor vitlökColeslaw. Griljera i ca 30 min och pensla på glaze flera gånger under griljeringen