Strimla squash och purjolök. 1 st squash. Skala potatis och morötter. Strimla dem som till Jansons. Blanda samman alla grönsakerna och tillsätt salt, pressad vitlök och 1/2 dl olivolja
Skär tomater och squash i bitar och lägg dem runt färsen. Gremolata. squash. Strö lite av gremolatan över den färdigstekta färsen och servera resten vid sidan om
Här får lammkotletterna sällskap av en ljuvlig ratatouille och en smakrik gremolata. Skär squashen i centimetertjocka skivor och auberginen i grova tärningar
Hacka samman citronskal, persilja och vitlök till en gremolata. Krydda med salt, peppar och gremolata. Skär squashen och auberginen i ca 1/2 cm tjocka skivor. 1 st squash
Biffen garnerades med gremolata och serverades med pasta. Jättebiff med gremolata4 portioner 0,75 dl ströbröd1,5 dl mjölk el vatten1,5 tsk salt2 krm nymald svartpeppar1 ägg500 g nötfärs Grönsaker2 tomater1 röd paprika1 squash2 msk olivolja0,75 tsk salt1 krm nymald svartpeppar Gremolata1 citron1 knippe persilja2 vitlöksklyftor Till serveringPasta Gör så härBlanda ströbröd, mjölk, salt och pepparLåt svälla 5-10 minuterBlanda ner ägg och färsLägg färsen i mitten av en långpannaForma till en platt tårta, ca 24 cm i diameterSkär grönsakerna i bitar och lägg runt färsenDroppa olivolja över grönsakerna, salta och peppraStek mitt i ugnen 12-15 minuter tills färsen är klarTvätta och finriv citronskaletHacka persilja och vitlöksklyftorBlanda citronskal, persilja och vitlökStrö blandningen över den färdigstekta färsen 4 portioner. 1 squash
Strimla squash och purjolök. 1 liten squash. 1. Skala potatis och morötter. Strimla dem som till Jansons. 2. Blanda samman alla grönsakerna och tillsätt salt, pressad vitlök och 1/2 dl olivolja
Skär tomater och squash i bitar och lägg dem runt färsen. Gremolata. Strö litet av gremolatan över den färdigstekta färsen och servera resten vid sidan om
Skär tomater och squash i bitar och lägg dem runt färsen. Gremolata. squash. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda havregryn, potatismjöl, mjölk, salt och peppar
Hacka samman citronskal, persilja och vitlök till en gremolata. Krydda med salt, peppar och gremolata. Skär squashen och auberginen i ca 1/2 cm tjocka skivor. 1 grön squash