Skala den lilla palsternackan och rödbetorna. Ugnsstekt lax med pistaschnötter, chérie-potatis, palsternackspuré, ångkokad broccoli, krispig rödbeta och hemgjord gremolata
Hacka vitlök, persilja och strimlat citronskal till gremolatan, och strö över. Koka matkornen och skalad, finriven rödbeta i lättsaltat vatten enligt koktiden på förpackningen
Fyll filéerna med gremolata, fäst ihop med tandpetare. Mitt bidrag till Cyberkocken (gå gärna in och titta på brazilianlindas blogg och läs mer om tävlingen)Harissamarinerade och Gremolata-fyllda majskycklingfiléer med Fräsch Spenatsallad med äpple, rödbetor och ädelost 4p. Gremolata 2 msk rivet citronskal (endast det gula)1 knippa finhackad kruspersilja2 pressade vitlöksklyftor Blanda ingredienserna. Servera med en fräsch Spenatsallad med äpple, rödbetor och grönmögelost1 tråg färsk spenat3 äpplen4 kokta rödbetor50 g valnötter½ tråg ruccola15 fina kantareller1 dl kokta svarta bönor50 g ädelostdressing. Fördela spenat, ruccola, tunt skivade äpplen, rödbetor, svarta bönor, stekta kantareller och smulad grönmögelost på 4 tallrikar. 4 kokta rödbetor
Hacka vitlök, persilja och strimlat citronskal till gremolatan, och strö över. 1. Koka matkornen och skalad, finriven rödbeta i lättsaltat vatten enligt koktiden på förpackningen
Här har vi lagat ljummen sallad med saffrans- och vitlöksmarinerade sojabitar, rostade rotsaker och gremolata, en rätt som passar bra såväl varm som lite ljummen
Skala och riv vitlöken till gremolatan. Servera gremolatan till. Gremolata. 3 rödbetor. Sätt ugnen på 225°. Skala och skär rotfrukterna i ca 3 cm stora bitar