Risoni med getost och gremolata Pastan är ljuvligt krämig och den fräscha gremolatan bryter fint av mot krämigheten. Min enda ändring var att byta chèvre mot en mjukare getostMatarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Gremolata kyckling Servera ovanpå pastan och strö över pinjenötter och smulad getost. Gremolata kyckling med pasta från Niklas mat NewbieCooking
Kantarellsoppa.... Som tillbehör blev det getostrisotto med liten gremolata. Gremolata. Rör ner parmesanosten och getosten och smöret Gourmetmorsan
Bortskämd...absolut! Igår kväll tittade svägerskan in och med sig hade hon, Risonipasta med gremolata och kallskuret. och getostGourmetmorsan
Stekt kycklingbröst med gremolata, polenta och balsamicosås Tillsätt riven parmesan och getost i bitar, salt och peppar. Gremolata. Servera balsamicosåsen med kycklingen, polentan och gremolatanTouchoftaste
Stekt kycklingbröst med gremolata, polenta och balsamicosås Tillsätt riven parmesan och getost i bitar, salt och peppar. Servera balsamicosåsen med kycklingen, polentan, gremolata och de härliga vårprimörerna Tasteline
Skivade rotsaker och trattkantareller på filodeg Dock minns jag med bestämdhet att det skulle vara gremolata med. Tärna under tiden getosten, duka bordet och häll upp vinet Miss Meisters mat med mera...
Risoni med prosciutto, gremolata och getost. Mixa alla ingredienser till gremolatan och låt stå. Avsluta med att blanda i lite smör och smaka av med salt och peppar, vänd ner getosten och rör om försiktigt, det är gott om det finns ostbitar kvar som inte smält helt Matklubben.nu