Häll på de krossade tomaterna, vinet, vattnet, buljongen och det rökta fläsket. Gremolata. Gremolata. Strö sedan gremolatan över osso bucon innan servering
Blanda ingredienserna till gremolatan. Servera med gremolatan och gott bröd. Späd med vinet och buljongen och koka cirka 3 minuter. 2 1/2 dl hönsbuljong, på tärning
vatten + grönsaksbuljong. En gremolata-olja sätter smak på allt. Rör ner lite buljong och låt blomkålen koka tills den är mjuk nog att mosa sönder med en gaffel
Gremolata. Skala och skär pumpan i grova bitar och koka den mjuk i buljongen (1 tärning + 5dl vatten). Lägg 3–4 nykokta ravioli på tallrikar och ringla över rikligt med gremolata. 1 st tärningar Grönsaksbuljong
Häll buljongen över och strö på osten. Strö gremolatan över gratängen. 4 dl grönsaksbuljong. Halvera squashen och gröp ur kärnorna med hjälp av en tesked
Primörgrönsaker med kryddig hollandaisesås, sparrisrisotto med kalv och gremolata, rabarbersoppa med vit chokladmousse och söta smulor, från boken "Taste by Louise", foto
Servera ratatouillen med gremolata och smetana. Tillsätt tomatpuré, kryddor, tomater och buljong. 12½ dl grönsaksbuljong. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 aubergine, ca 275 g 1 zucchini, ca 200g 1 röd paprika 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk tomatpuré 1 lagerblad 1 rosmarinkvist 1 burk krossade tomater à 400 g 2½ dl grönsaksbuljongGremolata. 1Blanda samman ingredienserna till gremolatan
Som kompis fick benet med hål en risotto Milanese och en "gremolata". koka ur pannan) med vittvin och skrapa allt det goda låss som fastnat på pannanHäll buljong, tomatkross och spaden ur stekpannan i grytan